25-09-07

Anna

Vanmiddag kreeg ik bezoek van 2 crazy quilt vriendinnen. Een die komt en doet haar ding (is een aantal jaren terug op cursus geweest bij mij) en de andere is bijna nog nieuw>:)).
Ze is een paar keer meegekomen en heeft het virus te pakken. Big time! Het maken van een blokje heeft ze onder de knie en nu zijn we bezig de borduursteekjes aan te leren en te oefenen. Net zolang tot dat je het zonder nadenken kunt doen. 
Ze bracht een cadeautje voor me mee.Anna 

Ik heb haar Anna genoemd. Het is een Tilda pop en haar schort zegt: "Hug Me".

Dat was even emotioneel.

Ook emotioneel was de post die binnen kwam vallen. Een aantal enveloppen met troostblokjes.
Op de mailinglijst waarop ik geabonneerd ben is een oproep geplaatst om troostblokjes te zenden. Ik mocht het niet lezen en heb dus braaf het desbetreffende mailtje gewist. Nu is het duidelijk waarom ik niet mocht lezen.
Heel lieve kaarten en briefjes erbij en wat crazy quilt benodigdheden zoals kraaltjes, lintjes, kantjes en stofjes.
Op de blokjes staan boodschappen om me te steunen. Dat heeft even een tranenvloed veroorzaakt. Ben toch al zo labiel en dan deze geweldige meiden! Allemaal. Als jullie dit lezen op dit blog: heel, heel hartelijk bedankt. Zal ook nog reageren op de mailinglijst.

Kwam er ook nog een telefoontje van de KNO Poli (volgens mij kennen ze het telefoonnummer uit hun hoofd daar in dat ziekenhuis) Hoef morgen niet nuchter te komen. Moet eerst overlegd worden met de longarts (die dus niet aanwezig is) en de operatie wordt dan donderdag.

Kijk eens hoe het er nu uitziet:neusje2

Heb de kids al gezegd dat ze de kleinkinderen maar moeten waarschuwen zodat ze niet al te hard schrikken. De oudste viert a.s. zondag zijn verjaardag, dus ze zijn er allemaal. Inclusief ex-echtgenoot, schoonouders van de zoon en een hele rits vrienden en buren. Hoop dat de jarige ook voldoende belangstelling krijgt Verlegen

23:26 Gepost door Dita in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: neus, anna, troostblokjes, kno, kleinkinderen |  Facebook |

Commentaren

Zie je wel : we zijn bij je!
Dikke kus nog!

Gepost door: Yvonne aka Sommeke | 25-09-07

Veel steun zal je zeker deugd doen.
We blijven voor je duimen.

Gepost door: katrien | 26-09-07

die blokjes zijn heeeeeeeeeeeeeeeeel graag gedaan, er zijn er nog onderweg hoor, hou de komende dagen maar je brievenbus in de gaten!

Gepost door: inge | 26-09-07

Er zijn nog meer blokjes onderweg, zoals Inge zegt, ik voelde me met de LenLquilt omhelsd door duizend armen. Zit er nu 's avonds weer onder, ben nog altijd onder de indruk van de warmte die er is onder de QKers.Denk veel aan je, hoop zo dat de uitslag gauw rond is. Liefs, Femke

Gepost door: Femke | 26-09-07

De commentaren zijn gesloten.