28-09-07

NAJAAR

weer008De herfst werpt z'n schaduwen vooruit. September loop op z'n einde. Ik had gehoopt op nog een paar echt mooie zonnige weken in september. Helaas niet! Misschien toch nog in oktober?
Ik ben een erkende kloukleum. Begin pas op te leven als het warm wordt. Wat dat betreft lijk ik wel een ijsbeer die overwintert door te slapen. Heb ongeveer hetzelfde gevoel. Kan sinds een paar dagen slapen waar ik lig. Gelukkig ook weer 's nachts. Kennelijk heb ik e.e.a. verwerkt en ben ik bezig om het een plaatsje te geven.

Ik zie wel op tegen de komende wintermaanden. Sinterklaas zegt me niets. Ook kerst mag zo vlug mogelijk voorbij wat mij betreft. Het is dat we 5 kleinkinderen hebben. Die verwachten toch een kerstboom bij Oma en Opa. Die staat er dan wel, maar op het laatste moment. Kerstavond en weer weg op Nieuwjaarsdag. We hebben een kunstboom dus geen afval bij het opruimen.kerstboom_ballen

Toen ik nog alleen was heb ik jaren, tot groot verdriet van de kinderen, Oudejaarsavond alleen thuis doorgebracht. Wat is het verschil anders dan dat het nummer aan het eind van het jaartal verandert?
Vorige jaar hebben we wel met kinderen en kleinkinderen oudejaar gevierd.
En dan is het januari. Gelukkig! Alles weer normaal.

11:25 Gepost door Dita in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Aah het ligt zo lekker in bed met een koude neus boven de dekens, maar voor de rest vind ik 20 tot 25 graden ook veel fijner. Fijn dat je nu wel tot rust komt in bed, niks is frustrerender en vermoeiender.
Is de muis trouwens al gevonden? Mijn lief roept mij erbij, bij muizen of kikkers. Spinnen durft hij zelf wel te vangen, helden, dat zijn het.

Gepost door: Shirley | 29-09-07

Niets heerlijker dan januari, lekker opgeruimd! Gr. Femke

Gepost door: Femke | 29-09-07

Muis Muis heeft zich niet meer laten zien. Tot grote verontrusting van Lief. Die ziet al een muizennest in het bankstel.
Maar stel je eens voor dat er zich een muizengezin nestelt in mijn lapjesvoorraad!!!!!!

Gepost door: Dita | 29-09-07

De commentaren zijn gesloten.