03-10-07

Never ending story......

met als ondertitel: hoe maak ik optimaal gebruik van de zorgverzekering!

Gisteren de hele dag gespitst geweest op een telefoontje van de longarts. Niets dus. Vandaag belde hij, laat in de middag. We zullen maar denken dat ik niet de enige ben die recht heeft op aandacht.
Wat was het resultaat?
De geleerde zijn het erover eens dat ze het niet weten!
Longarts heeft overleg gehad met de oncoloog, die mij voor de borstkanker heeft behandeld. DIe kwam er dus ook niet uit. Vanavond wordt het nog besproken in een team van oncologen om er achter te komen of die iets meer licht in de duisternis kunnen brengen.
Vandaag is ook het longteam bezig geweest om alles te bespreken. Het zou kunnen zijn dat het een recidief (mooi woord trouwens) dus een terugkomen van de borstkanker is. Maar longarts gaat er voor als nog van uit dat het de longkanker is en een uitzaaiing daarvan.
Aan de pathologen is gevraagd op alle bestaande uitslagen van biopten te vergelijken om te kijken of er een bijzit die vergelijkbaar is.

Als Lief gelijk heeft - hij zegt dat de oncologen nu waarschijnlijk hun eigen onderzoeken willen doen - dan ga ik dus echt gillen. Ik mag er toch van uit gaan dat het geen onderlinge competitie is van artsen en dat het belang van de patient voorop staat!

In ieder geval zit er nu echt een behandelplan aan te komen waarin om te beginnen de chemo de hoofdrol gaat spelen.Heb aan de telefoon wel duidelijk gemaakt dat ik hoe dan ook volgend weekend naar Londen ga. Ze passen het behandelplan maar aan.

Maandag zat ik in een megadip. Er zijn heel wat tranen gestort. Vandaag gaat het wel weer. Ik heb de afgelopen periode ook een complete renovatie van mijn gebit ondergaan en het is mooi geworden! Ben er zo blij mee. Kan weer voor de dag komen.

tand004Heeft menig uur en euro gekost, maar het was de moeite waard.                                      

22:30 Gepost door Dita in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: tandarts, gebit oncoloog, longarts, patholoog |  Facebook |

Commentaren

Dat zal toch niet Dita, dat ze elk ook nog hun eigen testen willen doen? Opstekertje dat je gebit er nu mooi uitziet, is er toch nog iets positiefs.

Gepost door: Shirley | 04-10-07

dus je gebit is nu helemaal in orde? hoe is het met de gevolgen van je val?
en het andere verhaal: dikke knuffel!

Gepost door: inge | 04-10-07

Wachten op uitslag Wat kan wachten toch zwaar wegen,we wensen je alle sterkte toe!
Veel plezier met je nieuwe tanden,dat het je zoveel tijd en centen heeft gekost is niet zo tof maar het resultaat misshien wel,en daar ging het toch om he!
Groetjes!

Gepost door: Ma Elly | 04-10-07

Hoe is dat nu mogelijk ? en dat wachten voor jou ?Hopelijk komen ze er snel uit en weet je wat je te wachten staat.
Alvast een dikke knuffel,Katrien

Gepost door: katrien | 04-10-07

@Inge: gebit is nu helemaal in orde. De schaafwonden zijn zo goed als genezen. Alleen nog wat rode plekjes en een gevoelige bovenlip.

Gepost door: Dita | 04-10-07

De commentaren zijn gesloten.