09-10-07

Ziekenhuis molens

kunnen hard draaien als de juiste persoon maar tegen aan staat te blazen.

Vanochtend, we waren eigenlijk maar amper wakker, telefoontje van de longarts (ja, ik weet het we zijn langslapers >:)) ) Hij had gesproken met de chirurg en de vraag was of ik om 11.30 op de poli Heelkunde kon zijn. Ja natuurlijk. Ga ik niet nog eens uistellen. Longarts zei erbij dring nu zelf ook aan op vlugge behandeling, heb ik ook gedaan. Okay, zorgen we voor.

Natuurlijk loopt een spreekuur uit. Doe daar nooit niet zo moeilijk over. Als ik binnen zit wil ik ook de tijd om mijn verhaald te doen. Dan wil uiteindelijk iedereen.

Maar een half uurtje later was het dan zover. Aardig man, die ik al kenden van de operatie aan mijn bovenbeen toen ik die had gebroken. En hij herkende mijn gezicht. Namen zeggen hem niet zoveel, gezichten des te meer.

Waar het op neer komt is dat er niet alleen aangetaste klieren zitten in de linkeroksel maar ook in de hals. Dat kwam even als een verrassing. Nare verrasing, dat wel.
Chirurg heeft precies aangewezen waar in de hals en nu kan ik het ook voelen. Dit is de makkelijkste plek en daar gaat het gebeuren. Wanneer? Zo spoedig mogelijk.
Meteen ook werd er gebeld voor een anesthesiolotische screening. Het gaat een operatie worden onder volledige narcose.
Wonder boven wonder kon ik daar vanmiddag om 13.45 uur terecht. Ook hier weer een zeer aardig persoon die mij, helaas,  ook al kende van de vorige keer. Toen de pin uit het been is verwijderd.
Krijgen jullie ook de indruk dat ik veel te vaak daar kom?

Vandaar uit naar Cardiologie voor een ECG. En toen eindelijk weer naar huis. Was bekaf, wilde alleen maar liggen en de ogen sluiten. Maar er spookte teveel door het hoofd om tot rust te komen.
Ongeveer 3 kwartier na thuiskomst werd ik gebeld. Ze hebben ingedeeld op maandag 15 oktober. Moet om 13.45 aanwezig zijn en sta als laatste op de lijst. Ben dan rond 15.30 uur aan de beurt.
In principe is het een dagopname maar omdat het zo laat in de middag is moet ik er wel rekening mee houden dat ik een nachtje moet blijven.chirurg

Ik heb me er bij neergelegd. Gezien het feit dat het volledige narcose wordt en laat in de middag, is het misschien toch niet zo verstandig om dan binnen 1 of 2 dagen in Londen te gaan rondsjouwen.
Ik zal mijn ziel in lijdzaamheid bezitten!

Wat wel weer leuk is dat ik een vriendin uit Devon ga ontmoeten in Alexandra Palace. Ze komt speciaal met de trein uit Devon (die vertrekt om 6 uur in de ochtend) om ons te ontmoeten. Zoooooo leuk. Verheug me er danig op.

21:28 Gepost door Dita in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: chirug, narcose, ziekenhuis, londen, devon |  Facebook |

Commentaren

geniet van Londen en maandag komt wel in orde! denk aan je!

Gepost door: inge | 09-10-07

Dita, lekker gaan genieten in Londen en veel sterkte maandag. Komt wel goed.

Gepost door: Inge Slaats | 09-10-07

Veel sterkte voor maandag.We denken aan je.
Geniet toch nog eerst van je dagje londen hoor.

Gepost door: Katrien | 10-10-07

Heel veel sterkte maandag. Fijn dat je al zo snel terecht kan daar. Denk aan je hoor!!! Groetjes, Marjolein.

Gepost door: Marjolein | 10-10-07

Dyeing2Sew Hey Dee I used a translator! Was very funny but I got the gist of it. I hope you have a most wonderful time at Alexandra Palace before you start all your surgery etc. I wish I could meet you there but it just isn't possible. Have a good time for me as well ! So you will have double the amount of fun! :-) love Val

Gepost door: Valeri | 10-10-07

De commentaren zijn gesloten.