23-10-07

The Rose

http://nl.youtube.com/watch?v=JYWAYLZWZBg

Deze video kreeg ik vanochtend toegestuurd. Ik kan er naar blijven luisteren. De tekst is zo mooi. Heb tranen in de ogen, Maar ja, daar is tegenwoordig niet zoveel voor nodig!

Humeur is er niet echt beter op geworden. Helaas voor de mensen in mijn directe omgeving. Zoals ik al eens eerder heb geschreven: soms gaat het goed en soms komt het allemaal op me af. Het besef van wat er precies gaande is in mijn lichaam is moeilijk te aanvaarden.

Op het blogje van zondag staat een reactie van een quiltvriendin. Toen ik in 2004 werd behandeld voor borstkanker kreeg ik vanuit Amerika een z.g. "Dammit Doll" toegestuurd. Een klein lappenpopje en de boodschap was, als je boos, gefrusteerd of verdrietig bent sla de pop zo hard je kunt tegen de muur en roep ondertussen "dammit" (verdomme). Ik moet eerlijk toegeven dat ik er nogal eens gebruik van heb gemaakt.
Toen de quiltvriendin in 2005 ook te maken kreeg met kanker, heb ik haar de pop toegestuurd met het bijbehorende verhaal. Heb nooit gehoord of ze er gebruik van heeft gemaakt.
Maar als ik haar reactie goed uitleg, komt de desbetreffende pop weer retour. Klaar om mee gegooid en geslaan te worden. "Dammit".

Commentaren

mep met die pop er maar alle frustraties uit! kan maar deugd doen!

Gepost door: inge | 23-10-07

Afreageren moet kunnen hoor.Doe gerust.

Gepost door: katrien | 24-10-07

De commentaren zijn gesloten.