24-10-07

Dammit Doll

Dammit DollDaar is ie dan. De beruchte Dammit Doll. Hij staat nu te pronk op de rand van de zitbank, maar ik vrees met grote vreze dat vandaag of morgen er flink mee wordt gemept.

Ben denk ik aan het laatste stukje van mijn geduld bezig. Iemand die weet waar ik nieuwe voorraad kan halen?

Vanmorgen was ik bij een quiltvriendin en er kwam er nog een binnenlopen. Was heel gezellig. Alleen even na elven paniek in de tent. Echtgenoot van de ene vriedin belde uit Spanje dat zijn creditkaart, bankpasje en contant geld was gestolen. En tevens zijn Nederlandse ID kaart. Dochterlief die er ook bij was hadden ze niet beroofd. Wel een ander meisje dat vlak naast hun had gezeten.

Het leek wel een dejavu! Weer zakkenrollen, weer aangifte, weer de Nederlandse Ambassade, die achteraf gehoord,  niet open was vandaag. En morgenvroeg moeten ze om 5 uur vliegen!

De dochter komt naar huis en als het lukt de Echtgenoot met een copie van zijn paspoort (waarom niet, mijn Vriendin is het ook gelukt in Londen) ook. Anders wordt het laat in de middag met een andere vlucht en een ander vliegveld.
Wat is dat toch! Ligt toch niet aan mij hé?
Ook hier was de pret er wel weer van af. En nu maar duimen dat het allemaal goed afloopt.
Misschien moeten we maar niet meer op vakantie gaan? Hoewel, je weet het maar nooit. Kan zomaar in ene helemaal verkeerd gaan, terwijl het misschien al jaren goed is gegaan.

21:37 Gepost door Dita in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: zakkenrollen, bee, pret, dammit doll |  Facebook |

Commentaren

Zo'n popje zou ik af en toe ook wel willen hebben. Ik vrees dat er gaten in de muur zouden komen :-)

Eind november vertrek ik met 3 vriendinnen op citytrip naar Madrid. We zullen maar goed op onze spullen passen als ik dat hier zo lees.
Groetjes

Gepost door: Elly | 25-10-07

blij dat hij is aangekomen Dita, zoals je ziet heeft de dammit-doll bij mij niet afgezien en is hij nog heelhuids,ik heb geen boosheid-fase gehad. (alleen het bijhorende kaartje kon ik nergens meer vinden) Reageer maar liever op die pop af dan op je lief, arme lief.

Gepost door: Shirley | 25-10-07

Jeetje Dita, jij was er niet bij in Spanje dus je hebt er geen invloed op hoor. !!! toen nou... je gaat gewoon op vakantie hoor !!

Gepost door: Ingrid | 25-10-07

De commentaren zijn gesloten.