25-10-07

Shoppen

Lief is vanmiddag shoppen. Hij is een geboren shopper, vindt het heerlijk om door de winkelstraten te lopen en alles te bekijken. Doet hij al als we gewoon de wekelijkse boodschappen doen.

pin007

Ik niet. Ben nooit een shopper geweest. Ik bedenk wat ik wil hebben, welke winkel dat zou hebben en ga dan op pad. Heeft de eerste winkel het niet, dan misschien een tweede, en die ook niet dan linea recta terug naar huis.
Dan zal het wel niet bedoeld zijn.
Nee, dan Lief! Die gaat alle winkels af tot hij eindelijk vindt wat hem bevalt.

Eens, in een ver verleden ging ik wel eens shoppen met de dochter, die toen 14, 15 jaar was. Een middag winkel in, winkel uit voor een winterjas/jack.
Van de duurste tot aan de goedkoopste, er was er geen een die mevrouw beviel. Tenslotte was ik het zo beu dat ik zei: we gaan naar huis, dan maar geen jas, je bekijkt het maar.

Mama, mag ik dan nog die ene winkel waar we langs komen als we naar de parkeergarage gaan? Okay, dan, maar dat is echt de laatste.
En daar kocht dochterlief een spijkerjasje voor fl. 75,--.

Hadden we de hele middag lopen zoeken op niets. Het was dus echt de laatste keer dat ik meeging.

Anyway Lief is wezen shoppen en bracht een winterjack en een nieuwe spijkerbroek mee. Zie je wel, kan je heel goed alleen. Maar ik begrijp dat het niet gezellig is.
Maar meegaan, gaat echt niet lukken. Douchen en aankleden is al een struggle, laat staan een halve middag door de stad slenteren.

En ik? Ik heb heerlijk liggen slapen. Schoonheidsslaapje, weet je wel.  

Commentaren

hallo ik kom je een leuke dag wensen
geniet er van

Gepost door: ludwig | 26-10-07

:-) is ook niks voor mij zo winkel uit en winkel in
een rustige avond verder Dita
groetjes

Gepost door: Borriquito | 26-10-07

De commentaren zijn gesloten.