26-10-07

Dip

  Nou ja, dip, megadip. Heb er 3 maanden weerstand aan kunnen bieden maar vanochtend kon ik het niet laten. Ben aan het googlen gegaan met als trefwoord longkanker.
Wat je dan vindt, daar wordt een mens niet blij van.
Heb ook nog diverse weblogs gevonden met als onderwerp longkanker. Allemaal hielden ze op een gegeven moment op!
Tranen met tuiten. Lief boos! Ik helemaal over m'n toeren. Mijn toekomst was kort en donker.
Dat heb je er nu van als je alleen maar wacht, en wacht, en wacht. Er gebeurt niets dat mij, voor mijn gevoel, helpt.

Sorry, ben een zeurkous, ik weet het, maar het is niet anders.

Dus wat heb ik vanmiddag gedaan? Ben op de bank gekropen met een dekentje, mijn ogen gesloten en geslapen.
Slapen is ook een manier van vluchten.

De bui is nog niet helemaal over. Lief vindt dat ik het allemaal te somber en te zwart inzie. Ik heb bij voorbaat als bedacht wat de arts gaat zeggen.

Nog 7 nachtjes slapen en we weten het. Is maar goed dat er uitstekende "inslapertjes" bestaan. Het is inderdaad alleen maar inslapen, want rond 4 uur ben ik weer wakker, maar dan heb ik toch een redelijke tuk gedaan. 

En dan weer op naar de nieuwe dag. Hoeveel nog?

23:25 Gepost door Dita in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: google, longkanker, dip, weblogs, slapen, vluchten |  Facebook |

Commentaren

ochoch, tegen beter weten in google-en, been there en niet voor herhaling vatbaar. Het is echt dé manier om jezelf een megadip te geven, zo deprimerend. Haal maar een tube aambeienzalf in huis; daar smeer je de huilwallen onder je ogen zo mee weg. Misschien kan je je gedachten een beetje afleiden door te gaan koken en bakken? De eerste tijd na de behandeling zal je weinig puf hebben om te koken, en dan is het makkelijk als je lief de diepvries kan plunderen. En verder dikke knuffels en veel sterkte van mij en mijn moeder, die me elke dag belt hoe het met je gaat (haar pc is kaduuk).

Gepost door: Shirley | 27-10-07

Oh, Dita, jij bent toch helemaal geen zwartkijker. Van die forums over ziekten daar wordt iedereen somber van, het maakt niet uit welke ziekte het is. Toch snap ik het wel, dat je er op gaat kijken, je wil toch weten wat er boven je hoofd hangt.
En ik vind jou juist heel erg vrolijk overkomen zo op het internet....

Gepost door: margeeth | 27-10-07

Lieve Dita, jammer dat je geen weerstand meer kon bieden aan vriendje google. Ik hoop toch dat je komende week een beetje door kunt komen en dat je een vuist kunt maken in de richting van de behandelaars, het is toch te gek voor woorden dat je zolang moet wachten op advies en behandelplan. Ga komende week veel uitrusten, zodat je fris en helder op spreekuur kan gaan en duidelijk kunt maken dat je dit soort gedoe niet pikt.. meisje, een virtuele knuffel uit Zwijndrecht

Gepost door: Ingrid | 27-10-07

hei, blij je even gezien te hebben vandaag! hoop dat je genoot van de tentoonstelling en de babbels met bekenden! dikke knuffel!

Gepost door: inge | 27-10-07

Fijn je vandaag in Waalre te zijn tegengekomen.Hopelijk heb je nog genoten van de quilts,wel niets veel crazy maar toch mooie quilts.Een dipje ?Kan dat wel begrijpen na al dat wachten.Knuffel. Katrien

Gepost door: katrien | 27-10-07

BOOS ! Dita!

Ik ben eigenlijk een beetje boos op je!
Wat zijn dat nu voor streken om het ongeluk en de duisternis én het verdriet én het negatieve op te zoeken en dat nota bene nog op het allesomvattende Google dat , – en dat weet je ( !) - ook leuke dingen te bieden heeft !

Laat me je een gedeelte van de tekst geven die ik vandaag in mijn plaatselijk dagblad las van een Oost – Nederlandse cabaretier wiens naam begint met een H. maar waarvan ik de naam niet kan noemen omdat hij niet meer wíl weten dat ie ooit kanker had .

H. komt in het ziekenhuis na hét kwade- nieuws - gesprek met zijn specialist een goede vriend tegen in de hal van het ziekenhuis. De man is oud, heeft overal pijn , kan niet meer lopen zonder rollator en is al op gezegende leeftijd. De man raakt in gesprek met H.

“Het valt niet mee om oud te worden “ zegt de man. “Dat heb ik nét gehoord “zegt H.
Je begrijpt , Dita dat dit heel zwarte humor is , is evident maar wél humor (!) en dát beste Dita , is NU het belangrijkste in jouw (verdere) leven wat nog érg lang gaat duren !

Gepost door: PEE ( Piet ) | 27-10-07

Niks zeurkous, tik het maar van je af! Toch proberen om positief te blijven en niet naar nare verhalen googlen! Er zijn er ook die wel een happy end hebben en dat weet jij maar al te goed! Dikke kus

Gepost door: Yvonne aka Sommeke | 27-10-07

kan me helemaal voorstellen hoor !! wachten duurt ook te lang !! jammer dat ik je niet tegengekomen ben ......... goed dat je toch gegaan bent !!

Gepost door: Mary | 28-10-07

De commentaren zijn gesloten.