06-01-08

Zeuren

klagen, miepen, griepen, gemeen zijn, boos zijn, vervelend zijn, huilen , dat zijn sommige van de woorden die ik kan gebruiken om de afgelopen dagen te beschrijven. Oh....en boosheid komt er ook in voor, Maar dat is een heel andere verhaal.

Buiten dat  mijn twee billetjes net rauwe biefstukjes zijn , helaas denk ik dat ze niet zo mals zijn. De vingers hebben ook een aanslag achter de rug. De vellen hangen er aan. Kan geen naaldje maar vasthouden. Dus ook geen bordurwerk of naaiwerk om me te amuseren.

Nee het ging niet echt goed. De eerste paar dagen vielen niet tegen, maar dan begon langzaamaan de aftakeling. Geen honger, geen dorst, tot grote  frustaties van Lief, die me allerlei eet- en drinkwaar aanbiedt, en ik voel me gewongen om te eten en te drinken en het kan er gewoon niet in.

De situatie escaleert een beetje als ik op een avond een temperatuur heb van 39.8. Lief wil zienhuis bellen en ik zeg zakt wel. Wat inderdaad het geval was.

Vanacht heeft hij met de telefoon in de hand gezeten om te bellen. Ik was op een of andere manier aan het halucineren. En ik vermoed dat het is gekomen door het kijken naar Idols. Al de lichtflisen en wisselende kleuren hadden een funeste invloed op mijn hersenen. De hele slaapkamer zat vol met Idols die probeerde mij eruit te werken. Moest de kamer uit. Geen denken aan om daar te blijven. Later is het gelukkig gezakt en ben ik terug naar bed gegaan en heb toch nog geslapen. Nu mag ik van Lief geen inslaaptabeltje meer gebruiken. Hij denkt dat dat ook invloed heeft.

14:52 Gepost door Dita in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) | Tags: halucineen, eten, drinken, slapen, biefuk |  Facebook |

Commentaren

Goh Dita, begon me al ongerust te maken. Fijn om weer een berichtje van je te lezen, gooi je boosheid er maar uit hoor. Dat mag niet, dat MOET!! Meid, vervelend toch hé, al die bijwerkingen. Sterkte er mee, ik denk aan je, al heb je er concreet niet veel aan. Heel veel liefs, Marjolein.

Gepost door: Marjolein | 06-01-08

hoi dita de eerste keer dat ik hier wat kom rondfladderen
en ik voel hier veel verdriet en woede in je postje
toch als ik naar je foto kijk ben je een levenslustige dame ...en wat er ook op je pad is verslagen moet je het ..met vallen en opstaan dus wens ik je veel sterkte bij je wandelpad en tot de volgende post...

Gepost door: MIEKE | 06-01-08

Kom eens bij je kijken Hoi Dita,

Ik kom eens kijken hoe het met je gaat. Meid wat begrijp ik je goed, en de zorgen van je lief ook. Het moet voor jullie allemaal heel gemengd en heel dubbel zijn. Dan maar geen Idols meer kijken :-)

Hou jullie goed en heel veel sterkte.

Lieve groetjes,

Stiene

Gepost door: Stiene | 06-01-08

ook hier blij om iets van je te horen, al is het dan niet met denderend nieuws!
denk aan je! knuffel!
en wij willen gerust een luisterend 'oor' zijn hoor, 'werp het maar in de groep'

Gepost door: inge | 06-01-08

Hé Dita, ik liep me ook al dagen af te vragen hoe het met je ging, heb bijna elke dag wel even op je blog gekeken en was net van plan om op de lijst eens te vragen of iemand wist hoe het je verging. Nou, het gaat allemaal niet echt lekker, hè, je krijgt het wel weer voor je kiezen, ik leef met je mee hoor. Aan dat laatste heb je weinig maar het is het enige wat ik kan doen. Hier brandt elke dag een kaarsje bij het piepkleine Mariabeeldje, dat is voor jou, maar ook voor mijn schoonzoon die afgelopen woensdag met spoed is geopereerd aan een acute blindedarmontsteking met buikvliesontsteking. Met hem gaat het gelukkig al weer een stuk beter.
Dita, ik hoop voor je dat je eetlust weer een beetje terugkomt en laat die Idols maar voor wat ze zijn, zet maar een mooie, rustige en vrolijke klassieke CD op, werkt ook altijd goed.
Sterkte maar weer, hè.

Liefs,
Inge uit Eindhoven

Gepost door: Inge Slaats | 06-01-08

Ik kwam ook al elke dag kijken op je blog om te zien hoe het met je was.je hebt het hard te verduren zo te lezen.Maar gooi het hier gerust van je af,dat kan even opluchten hoop ik toch.
dikke knuffel.Katrien.

Gepost door: Katrien | 06-01-08

wat een rotweek toch, lichamelijk en geestelijk krijg je veel voor de kiezen, zwaar ook voor je Lief. Hallucinaties zelfs, hoeft niet perse aan Idols te liggen -hoewel het ook wel een heftige uitzending was hoorde ik van de kinderen-, maar het kan ook komen door tekort aan mineralen of zo in je bloed doordat je niet genoeg eet/drinkt, in combinatie met de medicijnen. Bel je morgen wel even de dokter, misschien is het met een dagopname op te lossen met een infuus. Geen moment uit mijn gedachten, knuffels, Shirley

Gepost door: Shirley | 06-01-08

Hallo Dita, Ben elke dag even komen kijken hoe het met je gaat. Ik voel met je mee meid, ik weet waar je nu doorheen moet. Ik heb een kaarsje voor je branden en hoop dat je je vlug weer beter voelt. Ik wens je nog veel sterkte, hou moed en denk eraan, achter de wolken schijnt steevast de zon.
Dikke knuffel.

Gepost door: anita | 07-01-08

Vannacht beter geslapen? Ik hoop het echt voor je hoor.
Er is zo weinig wat we voor je kunnen doen, maar in luisteren zijn we goed.
Dikke kus

Gepost door: Yvonne aka sommeke | 07-01-08

Had al gehoord dat het niet goed met je ging de laatste dagen...was ook al duidelijk door de afwezigheid op je blog.
Wat te zeggen....? Hoop dat je toch nog lichtpuntjes ervaart in deze moeilijke periode en...dat je wat rust vindt van binnen.
Hartegroet, Anjali

Gepost door: Anjali | 07-01-08

ik voel me machteloos ....... zou van alles willen doen ..... en vraag me steeds af, waarom? waarom zoveel pijn ? waarom ......... lieve Dita, wij kunnen alleen maar met je meeleven, en je kan lekker je ei hier kwijt !! ik wens je heel veel sterkte !! ook voor je Lief !

Gepost door: Mary | 07-01-08

De commentaren zijn gesloten.