24-01-08

Derde ronde

De derde ronde is er vanmorgen ingegaan. Via de Port o Cath.  De verpleegkundige moest even nagaan waar die precies zit om op de juiste plaats te kunnen prikken. Dat was wel even gevoelig. Maar eenmaal plaats bepaald ging het naaldje er feilloos in. Geen geprik en gepook meer om een ader te vinden en als je die dan gevonden hebt er met een beetje onverhoedse beweging doorheen. Met als gevolg blauwe en paarse plekken. Niet meer nodig. Ook zijn de hechtingen eruit gehaald. Nu kan ik weer lekker in de badkuip dobberenLachend

De thuiszorg komt de dinsdag voor de volgende kuur ook via de Port o Cath bloed prikken. Thuis. Ze bellen daags van te voren hoe laat ze er zijn. Makkelijker kan toch niet.

Ze bellen ook weer van de dagbehandeling om te toxlijst na te lopen. (Zie blogje van 23 januari).

Verder is het de hele dag goed gegaan. Dankzij de Zofran niet misselijk en ook niet braken. Dat gebruik ik ongeveer 3 dagen en dan moet het over zijn.

Ben benieuwd wat voor bijwerkingen, of misschien wel geen) er nu tevoorschijn komen. Ik heb het gevoel dat mijn gezich weer warmer aan het worden is, maar dat kan ook even goed suggestie zijn. Het spreekwoord luidt toch: de mens lijdt het meest door de pijn die hij vreest!

Commentaren

fijn dat ze bij je thuis komen om te prikken, brengen ze ook wat lekkers voor je mee? Sterkte de komende dagen, ik duim voor je dat alles nu eens goed zal gaan.

Gepost door: Shirley | 24-01-08

Ik duim dat het deze keer 100 % goed gaat!
Sterkte hoor

Gepost door: Yvonne aka sommeke | 24-01-08

Hopelijk niet teveel nevenwerkingen van de derde ronden.
Wens je een rustig weekend.

Gepost door: anita | 25-01-08

Hoor je me roepen vanuit Parijs? STERKTE!!!

Gepost door: Marie-Thérèse | 25-01-08

Fijn te horen dat de kuur goed is verlopen en nu maar duimen op geen nevenwerkingen.
groetjes
Katrien

Gepost door: Katrien | 25-01-08

Hoi Dita, zo houden hé, géén bijwerkingen, geen misselijkheid. Handig dat je nu die doorloop hebt naar binnen, hoeven ze geen aders meer te prikken. Sterkte verder, Groetjes, Marjolein.

Gepost door: Marjolein | 25-01-08

Wens je een "goede" kuur en veel sterkte en kracht. Hoop voor je dat er niet teveel bijwerkingen zullen zijn dit keer.

Warme hartegroet,
Anjali

Gepost door: Anjali | 25-01-08

Fijn dat je weer kunt dobberen in je badje. Ik had daar tijdens de chemokuren ook zo'n behoefte aan. Doordat ik het steeds afwisselend ijskoud en dan weer warm had deed het deugd regelmatig een douche te nemen.
Gelukkig dat de Zofran helpt bij jou. Ik had er niks aan... heb hier nog een doos of 3 staan... Ook Litican en Medrol hielpen niet.
Wens je het allerbeste voor je volgende kuur met zo weinig mogelijk narigheid.
Groetjes

Gepost door: lucretia | 25-01-08

De commentaren zijn gesloten.