29-01-08

Beetje wankel

De chemo van afgelopen donderdag laat zich gelden. Ben moe, heb moeite met de ogen (ogen zijn ook slijmvlies) en en over het algemeen redelijk wankel. Ik voel dat de bloedwaarden naar beneden gaan. Hoop toch dat aan het eind van de week e.e.a. zich hersteld.

Bank liggen is het enige wat ik doe. Vanmiddag heb ik geprobeerd wat handwerk te doen. Was bezig met een crazy quilted naaldenboekje. Heb wat steekjes geborduurd. Maar het ging niet echt flitsend. Langzaam aan is het motto. Ben al weer heel blij dat ik een naaldje kan vasthouden. En ermee werken! Wat erger is dat ik een heel mooi crazy quiltje had gemaakt om op te sturen voor de mini quilttentoonstelling van het Quiltersgilde. Ik wilde er aan gaan werken en ik kan het niet meer vinden! Weet niet waar ik het heb gelaten. Zelfs Lief , die altijd alles terugvindt, lukt het niet om het te achter halen. Ik vind het heel spijtig.

De Dexamethason tegen de huid allergie helpt tot op heden heel goed. Heb op internet gezien dat het eigenlijk een normale reactie is, alleen bij mij was het erg extreem. Nou ja, we zien het wel weer. 

Morgen weer een nieuwe dag en we gaan er nog steeds voor.

Commentaren

Wanneer en waar was je het laatste bezig aan dat crazy quiltje? FF rustig nadenken en je komt er misschien wel op.
En anders : volgend jaar komt er zeker weer een QTT!
Kus van

Gepost door: Yvonne aka sommeke | 30-01-08

Fijn dat je weer wat kan doen hé! Hoop dat je je quiltje gauw terugvindt. Groetjes, Marjolein.,

Gepost door: Marjolein | 30-01-08

hopelijk heb je het quiltje ondertussen al gevonden?
leuk dat je weer creatief bezig bent!
groetjes

Gepost door: inge | 30-01-08

He, wat vervelend nou van dat quiltje. Irritant is dat he, je weet zeker dat je het hebt maar kan het niet meer vinden. Hopelijk komt het nog terecht.
Heel veel sterkte met de bijwerkingen van de chemo.

Gepost door: margeeth | 30-01-08

De commentaren zijn gesloten.