10-02-08

Kleindochter

Vandaag kwamen dochter en kleindochter op bezoek. Omdat het spul in Baarn woont zien we elkaar niet zo vaak en ieder bezoek is dan een feestje. De papa is op zakenreis en was er dus niet bij.

Het kind komt uit de auto en roept "Opa Enk" (ze kan de H niet uitspreken! Dat was al een heel leuk moment. En ze bleef maar roepen opa Enk, opa Enk. Lief is altijd geweldig met kleine kinderen. Ze gaan samen de vissen kijken en de tuin door wandelen enz. Het kind pakt z'n hand en neemt hem mee naar buiten.

Om te voorkomen dat Saar zou schrikken van  mijn kale hoofd had ik een pet opgezet. Ik heb wel eens verteld dat Lief z'n hobby schilderen en tekenen is. Nou had hij deze week een portret van mij geschilderd met bloot hoofd en dat staat even op de kast om te drogen. Aan tafel zit de kleine daar naar te kijken maar reageert niet. Omdat het zo warm werd onder de pet heb ik hem op een gegeven moment afgezet. Kijkt die kleine naar het schilderij en naar mij, gaat een paar keer op en neer met het hoofd en wijst dan met een vingertje naar mij: Oma Dita!

Ik had de primeur! De eerste keer dat ze me zo noemde.En kennelijk maakte dat kale hoofd totaal geen indruk. Wat je je toch kunt vergissen en kleine kinderen!

En natuurlijk moet ze een beetje verwend worden. Dus een beetje ijs met slagroom als toetje was voor haar een nieuwe ervaring. Krijgt ze thuis niet. Maar ja, daar zijn oma's en opa's voor: om te verwennen

22:21 Gepost door Dita in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: kleindochter, dochter, ijs met slagroom, oma, opa |  Facebook |

Commentaren

Heerlijk, een kind heeft geen vooroordelen!
Lief hé!
Duim, duim voor donderdag hoor!

Gepost door: Yvonne aka sommeke | 11-02-08

wat lief!

Gepost door: inge | 11-02-08

ja daar kijken kleintjes helemaal niet naar, die haren of het ontbreken er van. Wat heerlijk ongecompliceerd zijn ze toch! Lekker nog een paar dagen genieten van lekker eten, fijn dat je bent aangekomen!!

Gepost door: Shirley | 11-02-08

De commentaren zijn gesloten.