19-02-08

Mag niet klagen.....

zei ik gisterochtend nog. Maar kennelijk was ik te optimistisch. Maandag is de drukke zondag me echt opgebroken. In eerste instantie was er niets aan de hand maar in de loop van de dag werd het steeds minder.

Zondag hebben we de verjaardag gevierd van de zus van Lief met een ontbijtbuffet. We moesten om 8.30 uur al op pad om op tijd aanwezig te zijn. De hele familie en schoonfamilie was uitgenodigd. Ik denk dat er ruim 50 mensen zaten te eten en te kletsen.Dat maakt het volgen van gesprekken wel moeilijk. Maar ala, het was gezellig en ik heb lekker gegeten. Kreeg complimentjes over mijn uiterlijk. Heb 's avonds nog eens in de spiegel gekeken en inderdaad ik heb wat vollere wangen gekregen!

Later zijn we ook nog thee gaan drinken bij een andere zus en we waren op 16.30 uur weer thuis, waar ik uitgeteld op de bank ben gaan liggen en tot 18.00 uur heb geslapen.

Hopelijk ben ik aan het eind van de week weer een beetje opgeknapt en is de moeheid enigzins verdwenen. Het is niet dat ik misselijk ben of zo, alleen ontzettend moe!

All by all, valt het allemaal niet tegen. Als de uitslag van de scan nu ook nog goed is ben ik helemaal een tevreden mens. Wat wil een mens nog meer? Nou ja, gezondheid, maar daar wordt aan gewerkt!

12:22 Gepost door Dita in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moe, ontbijt, scan, gezondheid, zus |  Facebook |

Commentaren

En verder blijven werken hoor, in de goeie richting!

Gepost door: Yvonne aka sommeke | 19-02-08

Geen wonder dat je moe was na zn drukke zondag!! pffff, na zn dag zou ik ook in slaap stuiteren hoor... de dag erna rustig aan, lekker op de bank niks doen, energie bijtanken !! zal duimen dat de scan gunstig is..

Gepost door: Ingrid | 20-02-08

De commentaren zijn gesloten.