07-03-08

als ik nekharen zou hebben

dan zouden die gistermiddag rechtop zijn gaan staan. Mijn huisarts , die ik pas één keer kort heb ontmoet, belde me. Wat bleek? De zaalarts van het ziekenhuis had contact met haar opgenomen. Als ik echte hartklachten zou krijgen zoals benauwdheid en of pijn op de borst dan moet ik onmiddelijk haar bellen. In het weekeinde of in de nachtelijke uren de huisartsenpost. Deze zijn ingeseind dat als ik bel met deze klachten er onmiddelijk een hartambulance onderweg gaat zonder dat een arts mij gezien heeft! Ik heb wel begrepen dat ik moet opletten en dat er vocht in het hartzakje zit, maar was ook redelijk gerustgesteld omdat het maar 0,5 cm was. Okay, het kan meer worden, maar dit bericht deed me toch opschrikken. Had ik helemaal niet verwacht. Aan de andere kant is het gevoel van zo `bewaakt`te worden wel een heel geruststellend gevoel. Ook hier leren we mee leven.

20:26 Gepost door Dita in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Dita, de dokters willen goed voor je zorgen hé, zo goed mogelijk!
vele groetjes, Inge

Gepost door: inge | 07-03-08

En braaf luisteren naar de dokter hoor, dus onmiddellijk bellen als je problemen hebt!

Liefs van
Yvonne

Gepost door: Yvonne aka sommeke | 07-03-08

Sorry, heb echt niet veel tijd om blogrondjes te doen. Moet constant naar Leuven en dat begint zowaar in mijn kleren te kruipen. Wanneer ik thuiskom ben ik steeds stikkapot en heb enkel nog de moed om avondeten voor mijn gezin te maken. De afwas laat ik gewoonlijk nog aan mijn ventje over en ik kruip rond 9 uur mijn bed in. Hopelijk betert het wel weer en kan ik weer gewoon functioneren.
Nu en dan kom ik in de loop van de week wel even kijken en bijlezen maar heb geen fut om een reactietje te plaatsen.
Nu kom ik je een gezellig weekend wensen en tot...

Gepost door: anita | 08-03-08

Herkenbaar Dita, zowel het gebrek aan nekharen als ook dat achter de rug van de patient om gaan. Denk maar zo: het is met de beste bedoelingen gedaan, ws wilde de zaalarts ook nog even de puntjes op de i zetten bij de huisarts, zeker weten dat zij niet zou aarzelen als je met een klacht bij haar aan kwam kloppen. Heel fijn allemaal, maar gelijkertijd wil je zo gewoon mogelijk doordoen he, zonder dat Big Brother gevoel? Hoe gaat het met je handen trouwens, kan je nog een steekje naaien?

Gepost door: Shirle | 09-03-08

dat moet inderdaad schrikken zijn Dita... maar de bedoeling van de zaalarts is natuurlijk wel goed.
Liefs en groetjes

Gepost door: lucretia | 09-03-08

gelezen Dag, las op wereldcolumns.nl dat u erg ziek bent. Ik ken u niet maar ik wens u sterkte ,moed en kracht.

Gepost door: antoon | 10-03-08

'k heb mijn microobjes voor alle zekerheid opgesloten en kan je dus, zonder besmettingsgevaar een fijne maandagavond komen wensen.

Gepost door: anita | 10-03-08

De commentaren zijn gesloten.