14-03-08

Dip

Dal, depressie? Wie het weet mag het zeggen. Een ding is zeker ben niet echt te spreken. Is niet leuk voor de omgeving, maar het is niet anders. De waarheid begint in te zinken en het is moeilijk om daar mee om te gaan. Ik weet niet of ik in maanden, één jaar of korter of langer moet denken. En niemand die het antwoord weet of geeft.

We proberen wel iedere dag op te staan met het idee in ons achterhoofd: wat kunnen we vandaag voor leuks doen.

Vanochtend zijn we naar de miniquilttentoonstelling geweest georganiseerd door het Quiltersgilde. Heel mooie stukken gezien en er van genoten. Zoveel fantasie quilters hebben en hoe hartelijk dat ze kunnen zijn. Was vergeten digi mee te nemen. Geen probleem. Een quilter die driftig foto's aan het maken was beloofde me dat ze die zou doorsturen. En vanavond om 18.00 uur lagen ze in mijn mailbox. Kon ik nog een keer genieten.

Vervolgens zijn we naar mijn favourite kledingboetiek gegaan en heb me daar voorjaars/zomerkleding aangeschaft. Zo optimistisch ben ik nu ook weer!

Morgen gaan we een kopje koffie drinken in Elst. Daar is het quiltweekend. Ik zou daar ook naar toe gaan, maar aangezien ik nog redelijk wankel op de hoefjes sta, heb ik er maar van afgezien. Maar een kopje koffie kan altijd. En ik hoef maar te kikken en Lief rijdt de auto voor en we crossen door heel NederlandLachend

Zo komen we de dagen wel door. We maken er het beste van dat mogelijk is. Meer kunnen we niet doen.

Ook deze week is er weer een stroom van kaartjes in de brievenbus gevallen. Als het daar aan lag (aan ontvangen kaartjes) zou ik al 3 keer genezen zijn. Was het maar waar!

22:36 Gepost door Dita in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: dip, kaarten, tentoonstelling, quilters |  Facebook |

Commentaren

leuk zeg, een kop koffie in Elst te gaan drinken ! arme lief, komt hij in een zaal met allemaal "kippen", ben er helaas niet bij, maar heb mooie herinneringen aan de 2 voorgaande jaren
En ook nog naar Oisterwijk geweest !! leuk !!

Gepost door: Mary | 15-03-08

veel plezier in Elst, ja voor Lief zal het even 'wennen' zijn tussen al de kippetjes daar ;-)
dikke kus!

Gepost door: inge | 15-03-08

Reactie Ik las je reactie op BorstkankerTrefpunt. Zo te lezen heb je alles gedaan! Het is verschrikkelijk waardeloos voor je dat het zo beroerd is uitgepakt voor je. Logisch dat je dan af en toe in een dip zit. Erg veel sterkte!

Gepost door: Lucy | 16-03-08

De commentaren zijn gesloten.