21-03-08

Bloemen

Vanavond rond 7 uur werd er aangebeld. Lief doet open en neemt een boeket bloemen in ontvangst.

"Je hebt een stille minnaar" is het commentaar van Lief. Ja, hallo, waar moet ik die tegenkomen Lief. Ik hang bijna de hele dag hier op de bank!

Het papier en de cellofaan er afgepeuterd. Het is een prachtig boeket met grote witte rozen en nog wat wit spul. Het kaartje gelezen:

"Lieve Dieuwertje, heel veel sterkte gewenst, Burgemeester en College van de gemeente Oisterwijk. "

Mijn vroegere werkgever. En wat er nu precies aan de hand was, weet ik niet, maar de bloemen en het kaartje veroorzaakte een huilbui, die ik nog nooit eerder heb gehad. De tamtam is ook daar doorgedrongen en het wordt steeds meer een feit i.p.v. een slechte droom.

Zal na de Paasdagen eens telefoneren om ze te bedanken voor de attentie.

21:26 Gepost door Dita in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: blomen, huilbui, werkgever |  Facebook |

Commentaren

Kan me voorstellen dat je daar een mega huilbui van krijgt. Alle dingen van vroeger toen alles nog ongecompliceerd en leuk was, flitsen dan door je hoofd in één enkele seconden + in diezelfde seconde het besef hoe anders alles nu is. Maar huilbuien luchten vaak ook op en als de vermoeidheid, die je altijd na afloop daarvan voelt, is weggetrokken, wordt het weer rustig in je hoofd en heb je weer zin om iets leuks te gaan doen.
Dita, fijne paasdagen, lekker crazy quilten, want het wordt toch rot weer. Ik ga ook quilten, maar dan zonder "crazy"

Liefs,
Inge uit Eindhoven

Gepost door: Inge Slaats | 21-03-08

Lieve Dita, geniet van de dingen die je zo welgemeend worden aangeboden. Ik begrijp die huilbui ook en snotter met je mee.... het is niet eerlijk!
Fijne paas toch!

Gepost door: Yvonne aka sommeke | 22-03-08

Lieve Dita, onderuit gehaald door een bos rozen, je bent zo kwetsbaar in deze tijd. Hoop dat je huilbui geholpen heeft, liefs, Femke

Gepost door: Femke | 22-03-08

Een kleine attentie kan bij ons nu zo'n emoties losmaken. Toch lief van hen hè, dat ze met zo'n dagen aan je denken. Ik wens je een heel zalig paasfeest. En schenk je in je mail een bosje bloemen. Dikke knuffel vanuit Brussel.

Gepost door: anita | 22-03-08

Dag Dita, een attentie, hoe klein of hoe groot ze ook mag zijn maakt emoties in je los... je denkt dat je sterk bent; wilt dat ook zijn maar zo een prachtig gebaar raakt een gevoelige snaar...en dan komen de tranen die je weggestopt hebt...Misschien heeft het je ook opgelucht te kunnen wenen. Geniet van de prachtige ruiker bloemen en van de fijne attentie en weet dat er heel veel mensen zijn die om je geven.
Dikke knuffel Dita en liefs.
Groetjes

Gepost door: lucretia | 23-03-08

*** Begrijp mij niet verkeerd hé maar ik hoop dat die tranen deugd deden...

een warme paasknuffel...

en wat een verhaal hieronder!!! Eentje om in te kaderen!!!

Gepost door: Talleke | 23-03-08

Zelfs de kleinste kadootjes doen me wat.
Afgelopen week een bos tulpen en vandaag stond de buurman aan de deur met heerlijke paas-eieren!
Zoiets is toch geweldig,dat ze even aan je denken.
En ja,ik kan er sentimenteel van worden.
Tranen die bijna komen......

Gepost door: mandy | 23-03-08

Wat een werkgever....hoor je niet vaak hoor...Heel mooi dat ze je die bloemen sturen...(ik hoorde in 2 jaar tijds niets !! kreeg na 2 jaar wel mn ontslagbrief...!) Geniet maar van alle attentie en aandacht meisje... en huilen mag, neeeee MOET zelfs af en toe.

Gepost door: Ingrid | 25-03-08

dikke knuffel, Dita!

Gepost door: inge | 26-03-08

De commentaren zijn gesloten.