27-03-08

Telefoon

Gisteravond om 19.00 uur kwam dan het telefoontje van de oncoloog. Min of meer mijn eigen schuld dat het zo laat was.Moet blij zijn dat hij nog belde! Ik had langs de balie moeten gaan om te vragen mij op de telefoonlijst te zetten. Door dat ik werd afgeleid door ex kamergenoot en Lief helemaal vergeten (ja, mijn korte termijn geheugen is nog steeds een zeef met grote gaten) Anyway, woensdagochtend dacht ik er opeens weer aan. Afsprakenbureau gebeld en gevraagd of ik alsnog op de lijst kon. Kennelijk is er toch nog iets fout gegaan, vandaar het late telefoontje.

Uitslag van de longfoto: er zit inderdaad vocht achter de longen. Niet genoeg om drastische maatregelen te nemen. Hij heeft een recept achtergelaten bij de apotheek voor plastabletten. Tevens voor ontstekingsremmers om de opstandige lymphklieren in te tomen. Dit alles zou ook de kortademigheid moeten verlichten. Ben benieuwd.

Volgende week dinsdag moet ik zelf bellen om te horen hoe het zit met de lange termijn planning. De aanvraag voor de second opinion is inmiddels ook weg en het wachten is op een oproep van het Daniel den Hoed. Hoop dat dat niet te lang gaat duren. Was van plan om een reisje naar de zon te boeken. Canarische eilanden b.v. Ik verlang zo naar zon, blauwe lucht en vooral warmte. Winter is niet aan mij besteed. En zeker niet die kl*te winter die we (hopelijk) bijna achter de rug hebben.

lente26

Commentaren

'k Duim dat het zonnige reisje snel kan lukken!

Gepost door: Yvonne aka sommeke | 27-03-08

de zon maakt zoveel goed, zwagers Jan en Cor zijn nu op vakantie in Spanje en genieten volop, moeten zelfs af en toe in de schaduw gaan zitten LOL. Dus duim ik ook dat een voorjaarsvakantie er in zit, misschien kan het nog voor de second opinion, zit je over een week aan het strand. Je hoeft je dan in ieder geval geen zorgen te maken om de bikinilijn, dat zit wel goed. :-=)

Gepost door: Shirley | 27-03-08

Zon nodig Kan het geloven, hopelijk helpt de medicatie je op de goede weg,zodat je een reisje naar de zon kunt boeken!
Voor nu alvast een goede avond gewenst!

Gepost door: Ma Elly | 27-03-08

@Shirley: Over de bikinilijn zit ik niet in, maar ik denk dat ik eens een buikwandcorrectie moet overwegenLOL

Gepost door: Dita | 28-03-08

Hallo Dita,
Tegenwoordig volg ik de TV afleveringen van Oprah Winfrey en Eckhart Tolle, een verlichte geest die veel boeken schreef over "awakening". Er worden théma's in besproken die voor jou, net als voor vele anderen over de wereld, erg interessant zijn. Via deze koppeling kun de laatste 4 uitzendingen bekijken:

http://www.oprah.com/obc_classic/webcast/archive/archive_watchnow.jsp

'k Hoop dat je er net zoveel plezier aan beleeft als wij.

Hartegroet,
Anjali

Gepost door: Anjali | 28-03-08

De commentaren zijn gesloten.