03-04-08

Dagje uit

Het quiltersgilde van Nederland organiseert door heel het land Regiodagen. Dagen dat quilters bij elkaar komen, een lezing aanhoren, een workshop volgen, héél veel kwebbelen en natuurlijk Show and Tell. Je moet toch de resultaten van je inspanningen kunnen laten zien en er trots op zijn.

Vandaag was het te doen in Brabant. Twee dagen achter elkaar zo'n 200 quilters in totaal die bij elkaar kwamen. Ik was er ook bij en heb genoten. Meestal zie je dezelfde vrouwen en het zijn ondertussen bijna vriendinnenclubjes geworden. Vandaag heb ik iemand teruggevonden van toen ik 18 of 19 jaar was. (En niet eens via Schoolklas.nlLachend)

Het is meer een kwestie van sociale contacten dan van iets echt leren. Workshops zijn niet aan mij besteed, maar het aanwezig zijn, het ontmoeten van mensen, dat is voor mij het belangrijkste.

En dat ik dan crash als ik thuis komt? Nou ja, dat nemen we maar op de koop toe. Een uurtje slapen op de bank en ik kan er weer tegen. En ondertussen heeft Lief voor het eten gezorgd en kan ik gewoon aanschuiven. 

Daniel den Hoed heeft nog niets van zich laten horen. Morgen waag ik er een telefoontje aan. Even op de website het telefoonnummer opzoeken. Ik wil aan de gang! Buiten dat, zolang ik daar niets van hoor, kan ik ook niet het zo vurig verlangde reisje naar de zon boeken! 

De commentaren zijn gesloten.