04-04-08

Geen antwoord van Daniel den Hoed

Vanmorgen even gebeld met het afspraken bureau van Daniel den Hoed. Nou, geen idee waar ik in het systeem ben gebleven. Mijn Tilburgse arts heeft me aangemeld (je kan niet zelfstandig een afspraak maken, dat moet altijd via de behandeld arts) maar in welke stadium ik ben in hun systeem: geen idee. De juffrouw ging er van uit dat een arts mijn gegevens aan het bestuderen was. Maar, mevrouw als uw arts de gegevens heeft doorgestuurd dan krijgt U vanzelf een oproep. Daar moet ik het dan maar opgaan.

Ben nog even op de website gaan kijken. Wat ik lees is, dat het wel eens goed mogelijk zou kunnen zijn dat ik helemaal geen oproep krijg. Als ze na bestudering van de gegevens (aangeleverd door Tilburg) de conclusie trekken dat ook hun niets meer voor me kunnen doen dan wordt dat via de artsen gecommuniceerd en dat is het. Einde verhaal.

Niet eens meer een persoonlijk gesprek. En de enige waar je dan nog terecht kunt is de arts die je in eerste instantie heeft behandeld! Balen hoor! Vind dat eigenlijk geen second opinion. Nu ben ik helemaal afhankelijk van de arts uit het Elisabeth Ziekenhuis wat die heeft aangeleverd. Heb helemaal geen zeggenschap meer! Ik neem aan dat hij de situatie goed heeft uitgelegd en hoop toch op een oproep.

Anders moet ik weer eens in de telefoon klimmen en Dr. B. aan de jas trekken. Hij kan dan misschien wel vinden dat ik lichamelijk niet in staat ben om nog goed behandeld te worden, maar ik wordt met de week sterker. En dat moet toch ook meetellen?

22:31 Gepost door Dita in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: dr b, oproep, second opinion, daniel den hoed |  Facebook |

Commentaren

Groot gelijk hoor, Dita. Hoop dat je daar toch binnenkort terecht kan!! Heel veel groetjes, Marjolein (ps, wat leuk dat je een oud-bekende tegenkwam, dat zal ik hier niet zo gauw meemaken LOL).

Gepost door: Marjolein | 05-04-08

vind ik ook hoor, je sterkt elke week meer en meer aan, waardoor de kansen toenemen; ik zou hem zeker dinsdag weer terugbellen. Hij had het je wel even mogen vertellen over hoe de second opinion-consult ging lopen.

Gepost door: Shirley | 06-04-08

Helemaal met Shirley eens!, morgen weer bellen hoor!wat was het gezellig Vrijdag! zit steeds met de roosjes te oefenen maar zoek me het habbibabbi naar zijde lint, hier in Vlaardingen niemand die het verkoopt, ga nu op internet speuren!
Morgen bellen hoor!

Gepost door: Jol@nda | 07-04-08

Bellen maar Volg je gevoel!
Groetjes

Gepost door: Ma Elly | 07-04-08

De commentaren zijn gesloten.