08-04-08

Telefoongesprek.......

Vanmiddag contact opgenomen met het Elisabeth Ziekenhuis om te vragen hoe en wanneer ze precies de gegevens aan het Daniel den Hoed hadden aangeleverd.

Tot mijn verbazing krijg ik Dr. B. zelf aan de lijn. Niet verwacht.

"Goede middag met dr. B". "Oh, ik belde eigenlijk voor de scretaresse". "

"Kun je het ook met mij af :>)" "Ja zeker, het probleem is dat ik afgelopen vrijdag gebeld heb naar het Daniel den Hoed en ik zelfs niet bekend ben in hun systeem".

"Wat slordig, ik ga direct de secretaresse vragen om er achter aan te gaan" Fijn, want ik word hier eigenlijk een beetje nijdig over".

Krijg ik als antwoord: "Dat zit een beetje in je". "Nou, dank je wel". "Nee is positief bedoeld. Ik houd van nijdige mensen, die laten zich niet op de kop zitten".

Ik een beetje blozen achter de telefoon. Ik was wat bozig, maar nu ben ik weer van hem gaan houden.

In ieder geval secretaresse belde na een half uurtje terug. Ik word a.s. donderdag 10 april in Rotterdam verwacht. Zou dat kunnen betekenen dat ze wat voor me kunnen doen. Hoop het wel. Weet niet wat er precies gaat gebeuren, maar ik zal het grondig doorpraten met Lief, de huisarts en natuurlijk Dr. B.

Commentaren

Dita, zal een donderdag voor je duimen voor goed nieuws. LOL om de waardering van Dr. B. (dokter Bernhard??) voor nijdige mensen... je laat in ieder geval merken dat je geen mak schaap bent! En zie, ze vinden het nog prettig ook! Heel veel sterkte en hoop dat het donderdag mooi weer is als je m'n stad bezoekt. Liefs

Gepost door: Laura Hettich | 08-04-08

Hoi Dita,

We zullen voor je duimen donderdag!!
En een beetje lief zijn voor je lief ...;-)

Liefs

Gepost door: ria spaans | 08-04-08

We duimen met je mee .Hoop dat ze nog iets voor je hebben.
dikke knuffel
Katrien

Gepost door: katrien | 08-04-08

hoi Dita, dat is lekker snel! Ik zal een kaarsje voor je branden, sukses he!
groetjes, Marloes

Gepost door: marloes | 08-04-08

Hé nijdige Dita,
Natuurlijk ga ik hier vanuit Antwerpen ook erg hard duimen voor je. Dat telefoontje met de Dr. klinkt toch al erg goed!
Dikke kus nog!

Gepost door: Yvonne aka sommeke | 08-04-08

Tsss, toch evengoed, als je het er bij laat zitten, dan was je niet eens geinformeerd geweest dat je daar een afspraak had om 10 uur. Erg hoor, je moet ook overal en altijd voor jezelf opkomen, het is niet anders hé. Zal morgen hééééél hard aan je denken, wie weet hebben ze nog wat in de kast voor je. Je bent nog jong én vechtlustig, dus dat zal zéker schelen in hun oordeel. Heel veel sterkte morgen, groetjes, Marjolein.

Gepost door: Marjolein | 09-04-08

Ik hoop het zo, dat ze iets voor je kunnen doen. Ik zal voor je duimen en laat morgen heel speciaal een kaarsje voor je branden.
Groetjes en hele dikke knuffels.

Gepost door: anita | 09-04-08

succes morgen!

Gepost door: inge | 09-04-08

De commentaren zijn gesloten.