19-05-08

Gggggrrrrr.....

De laatste paar dagen heb ik nogal last van een kort lontje. Alles en (bijna) iedereeen moet het ontgelden. Niets deugd en er zijn uitsluitend tegenvallers. Nou ja, dat zal wel niet echt, maar in mijn belevingswereld wel.

Ik word redelijk kribbig over de gang van zaken met dat Her2neu (heb het in vorige blogjes verkeerd gespeld) eiwit wat wel of niet aanwezig zou zijn op de tumoren. Vorige week dinsdag werd ik gebeld dat het onderzoek nog niet was afgerond. Donderdag werd ik met dezelfde boodschap gebeld. Vrijdag was ik niet thuis en natuurlijk werd er gebeld. Omdat het een afgeschermd nummer is, kan je ook niet terugbellen. Vrijdag 16.00 uur, telefoon: Daniel den Hoed over de uitslag. De telefoonmaatschappij en tevens internetprovider (@home) vond het nodig om op dat moment wegens werkzaamheden (vermoeden we) de verbindingen te verbreken......ggggrrrrrr. Geen contact meer mogelijk.  Dus het weekend mijn ziel in lijdzaam bezitten (nou ja, vandaar ook dat korte lontje).

We hadden het recept niet afgegeven bij de apotheek. Eerst maar wachten wat het zou worden. Eenmaal afgehaalde medicijnen worden niet meer retour genomen. Dus dan zit je met 112 tabletten, die waarschijnlijk knap duur zijn en waar je niets meer mee kunt doen.

Enfin vanochtend vóór half 9 werd er al gebeld door Daniel den Hoed. Wachten met de tabletten. Er moest eerst nog een "kleuring" gedaan worden en het vorige ziekenhuis had de benodigde weefsels laat op gestuurd. Die waren er pas op vrijdagmiddag. Zou nu is het weer wachten geblazen.....zit hier een patroon in? Wachten, wachten , wachten , geduld oefenen enz.

arts
In ieder geval morgen, dinsdag, belt de arts zelf weer en hebben ze de uitslag. Morgen weet ik wat het gaat worden.

Dan zal de boze bui ook wel weer over zijn.

 

 

12:25 Gepost door Dita in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) | Tags: boze bui, her2neu, kribbig |  Facebook |

Commentaren

onzekerheid in zo'n zaken is zowat het ergste hé, veel beter weten waar je aan toe bent en wat je er eventueel aan kunt doen dan dat stomme wachten!
denk aan je!

Gepost door: inge | 19-05-08

Hoi Dita, wat uiterst vervelend. Je snapt toch niet dat ze met zoiets niet wat meer haast maken dan hé. Zoveel spoedklusjes hebben ze niet lijkt me. Logisch dat je er opstandig van wordt. Sterkte joh, Nog ff doorbijten dan weet je het. Groetjes, Marjoleinmm

Gepost door: Marjolein | 19-05-08

Hallo Dita, in mijn "wachttijd" kreeg ik een kaart met deze tekst:
Wij w88888888
Wij w88888888
W88888888
Wij tr8888888
Wij tr8888888
Te blijven w88888888 !!!
Stelt men ons opnieuw teleur
Danhebben wij nog een 8erdeur
Wij w88888888
W88888888
tot?

Dit gedicht is van Kurt Schwitters (1887-1948)

Sterkte ermee, liefs, Femke

Gepost door: Femke | 19-05-08

Hallo Dita, wat vervelend zeg, altijd maar dat wachten. Blijkbaar kennen ze dat in Nederland even goed als in België. Wachten, wachten, wachten... ik had vorige vrijdag een afspraak om een herceptine. Moest er om 13 uur zijn en heb uiteindelijk om 15u30 mijn infuus gekregen, dus, wachten, wachten, wachten....
Tracht in elk geval van je maandagavond te genieten. Misschien bellen ze je morgenochtend wel uit bed !!!
Groetjes........

Gepost door: anita | 19-05-08

In gedachte en van op een afstand wachten we met je mee Dita.
Dikke kus

Gepost door: Yvonne aka sommeke | 19-05-08

Erg naar dat we altijd maar moeten wachten.
Ik snap vaak niet dat dat nodig is.
Het voert alleen de spanning op en inderdaad kun je daar knap humeurig van worden.
Hopelijk weet je vandaag meer!

Gepost door: mandy | 20-05-08

Wat wordt je geduld op de proef gestelt.Hopelijk weet je vandaag waar aan te beginnen.

Gepost door: katrien | 20-05-08

Weet je al iets meer? of is het nog altijd... wachten?
Groetjes en wacht ongeduldig met je mee....

Gepost door: anita | 20-05-08

zeker een dikke GRRRR waard, vrijdag spul binnen, za en zo dicht, maandag pas kunnen starten met 'inkleuren', en dan duimen dat ze morgen de uitslag hebben voor je. toch maar goed dat ik de damn-it doll niet heb gebruikt 2 jaar geleden, 't arme ding zal veel af moeten zien. Ik lag -terwijl ik dagen in bed moest wachten op de uitslag- quiltstof in repen te scheuren, dat reageerde lekker af! En het personeel dacht dat ik de lakens in repen aan het scheuren was LOL misschien een tip om af te reageren?

Gepost door: Shirley | 20-05-08

WACHTEN IK wens je toch het allerbeste!
XXX

Gepost door: Ma Elly | 20-05-08

Weet je inmiddels al of het eiwit ontbreekt of aanwezig is?? Wachten op dingen of iets duurt altijd heel erg lang. Een minuutje wordt maar zo een uur en een dag wordt maar zo 3 dagen.. sterkte !!

Gepost door: Ingrid | 22-05-08

De commentaren zijn gesloten.