03-06-08

Onweer en bliksem

Nee, niet hier in huis, maar buiten. Onweersbuien, bliksem, wind en regen. Was ook bijzonder benauwd gisteravond. Zo'n avond waarop je maar een beetje rondhangt op de bank, een draadje quilt, achter de PC gaat zitten en die toch uit moet zetten, een boekje leest, de krant nog een naleest. Misschien heb ik de puzzel nog niet opgelost? Oh, het cryptogram moet nog gebeuren. Maar de loomheid in mijn hoofd wil niet plaats maken voor flitsende, heldere gedachten. Geen idee wat ze met de omschrijving bedoelen! Nou ja, dan niet. Morgen weer een nieuwe en misschien lukt het dan wel.

Het losbarsten van de regen deed goed. Het werd al weer een stuk frisser. Ben benieuwd wat voor weer het nu wordt.

Het tochtje naar Lochchristie heeft een naar staartje gekregen. Auto is in de garage aan de computer gehangen. Kennelijk zit er in auto's een boordcomputer en die twee hebben dan samen een goed gesprek. Uitslag van het gesprek was niet zo best. Wat het precies inhoudt? Geen idee. Gelukkig snapt Lief het wel. Maar het komt er op neer dat er een forse reparatie aan zit tekomen. Daar zitten we niet echt op te wachten. Reparatie nog daar aan toe, maar het idee dat het misschien weer kan gebeuren, en het dan misschien niet zo goed afloopt is een stuk minder.

Inmiddels zijn we aangekomen bij dag 12 van de chemokuur. Tot op heden gaat het allemaal heel goed. Geen last van nare bijwerkingen. Misschien wat minder eetlust, maar niet verontrustend. Zou het spul dan wel doen wat het zou moeten doen? Ik bedoel geen bijwerkingen, geen werking? Of zo iets? Nou ja, we zien wel. Nog 2 dagen slikken en dan zijn we toe aan de rustweek. Kijk er al naar uit!

11:05 Gepost door Dita in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: regen, pillen, onweer, bliksem, auto pc, slikke |  Facebook |

Commentaren

Hallo Dita, jammer van de auto maar nog een geluk bij een ongeluk dat jullie weer heelhuids thuis geraakt zijn.
Goed dat je zo weinig nevenwerkingen hebt van de pillen. En als je de pillenvrije week hebt, zal het wel lukken om cryptogrammen op te lossen.

Gepost door: Guute | 03-06-08

Oei, vervelend, die kosten aan de auto. Slechte herinnering aan Lochristi :-(
Nieuws over de gezondheid klinkt dan beter. Houden zo!

Gepost door: Yvonne aka sommeke | 03-06-08

hier ook felle onweersbuien gisteren!

Gepost door: inge | 03-06-08

Niet bang zijn omdat je geen bijwerkingen hebt van de chemokuur!
Die heb ik ook bijna niet en de laatste scan wees uit dat sommige tumoren niet meer zichtbaar waren en de rest gekrompen was.
Van de vorige chemo`s (o.a.Taxol) had ik veel meer last en die werkten dus niet.

Gepost door: mandy | 04-06-08

Ik had ook altijd mijn bedenkingen wanneer ik niet ziek werd van die stomme chemo. Naar 't schijnt is dat niet echt nodig hoor en doen die spullen het wel degelijk, ook wanneer we geen nevenwerkingen hebben. Groetjes en een stevige knuffel.

Gepost door: anita | 04-06-08

Dag Dita Een heel goede rust week gewenst!

Gepost door: Ma Elly | 06-06-08

De commentaren zijn gesloten.