06-06-08

Over ditjes en datjes

Niets spannends meer gebeurt hier. De rustweek van de chemopillen is vandaag ingegaan. En het rare is, dat terwijl, ik 2 weken nergens last van heb gehad, het vandaag in de ingewanden begint te rommelen. Heb al diverse malen een sprintje moeten trekken naar de badkamer!

A.s. dinsdag naar Rotterdam voor controle. Moet nog uitvinden wat dat precies inhoud. In ieder geval bloed prikken en controleren of de waardes in orde zijn voor de volgende ronde. Men gaat ook proberen of de Port-a-Cath weer bruikbaar gemaakt kan worden. De arts is er niet van overtuigd dat die inderdaad gekantelt is. Mocht dat niet zo zijn dan wordt die schoongespoten en is weer bruikbaar voor een eventueel infuus, maar ook om bloed uit te halen.

Gisteravond naar een concert geweest van kandidaten eindexamen zang en muziek. Echtgenoot van Vriendin deed ook examen (is een bariton) en is geslaagd. Het was een leuke bijeenkomst met trotse kandidaten, ouders en vrienden. De meeste kandidaten zijn nog jong, maar Echtgenoot van Vriendin is al ouder. Heeft wel altijd gezongen maar is op latere leeftijd pas begonnen met zangles.

Sara's crazy quilt is op de binding na, helemaal klaar. Heb de border doorgepit. Moet alleen nog beslissen welke kleur de binding gaat worden. Rose of blauw. Weet het nog niet.

Commentaren

Ik denk aan roze zoals het eerdere roze biesje.

Gepost door: Yvonne aka sommeke | 06-06-08

Hopelijk geeft de controle goed nieuws en kunnen ze ook inderdaad die porth-a-cath weer bruikbaar maken. Toch altijd handiger ...
Proficiat aan de bariton ook :-) ! Het is toch altijd super als je als 'oudere' ook nog in de prijzen valt hè!
Liefs en groetjes,

Gepost door: lucretia | 07-06-08

De commentaren zijn gesloten.