10-06-08

Rotterdam

Vanochtend o 08.30 uur vertrokken naar Rotterdam. De afspraak was 10.30 uur, maar ja, ik ben dan een soort stresskip! Ben liever een half uur tevroeg dan 5 minuten te laat. Gearriveerd om goed 09.30 uur, maar het parkeren van de auto had ook nog 20 minuten in. Parkeren is een crime!

Om 10.35 uur werden we naar binnen geroepen. Valt niet tegen.  Hoe is het nu met mij? Valt nog weinig van te zeggen. We hebben pas één kuur gedaan en je kunt niet verwachten dat dan alles is opgelost. Omdat ik de laatste twee dagen niet lekker in mijn vel zat (de bijwerkingen beginnen zich te manifesteren) heb ik een paar dagen uitstel gekregen voor de volgende kuur. Die begint nu 17 juni a.s. Heb last van moeheid, kortademigheid, geen eetlust en koorts. Koorts moet goed in de gaten worden gehouden. Temperatuur mag niet boven 38.5 komen. Zit 's avond rond 38.1 en vanmiddag na thuiskomst 37.7. Te hoog!arts004

Het aanprikken van de Port-a-Cath is niet gelukt. Gaat waarschijnlijk ook niet meer lukken. Dus 2 keuzes: kijken onder röntgendoorlichting hoe dat die zit of gewoon eruit halen en dan in de aders prikken. Wat heel niet leuk is.

A.s. donderdag belt de arts om de bloedwaarden door te geven (vooral de witte bloedlichaampjes) en dan even bespreken wat er gaat gebeuren.

vakantie17
En dan het goede nieuws. Heb toestemming gekregen om naar Amerika te gaan! Ze stelt de 3e kuur dan even uit. Wat kennelijk geen probleem is en dan kan ik een goede periode lekker op vakantie! Ben helemaal blij.

Wat fijn als ze met je willen meedenken. Mocht het niet in orde zijn geweest dan had ik het hele verhaal uit mijn hoofd gezet. Maar nu, nu gaan we ervoor.

Commentaren

Hartstikke fijn Dita!
Even doorzetten met je tweede kur en dan lekker op vakantie en genieten!

Gepost door: Erica | 10-06-08

Hé wat een leuk vooruitzicht.Nu nog even op de tanden bijten voor de 2de kuur en dan heerlijk vakantie nemen.

Gepost door: katrien | 10-06-08

Echt goed nieuws Dita. Ik zou zo mee willen. Met een hele grote lege koffer en die dan vol met mooie stofjes mee terug brengen. Groetjes Dorien

Gepost door: Dorien | 10-06-08

Weer een positieve noot,Dita. En dan naar America, het mekka voor de quiltsters.

Gepost door: Guute | 10-06-08

hei Dita, naar Amerika! whaw! echt iets om naar uit te zien! ga je er speciale dingen doen (tentoonstellingen, quiltwinkels, ...)?

Gepost door: inge | 10-06-08

Yeeeeeeeessss!
Iets om echt naar uit te kijken en helemaal verdiend!

Gepost door: Yvonne aka sommeke | 10-06-08

yeaaahhhh wat goed nieuws ! Kan je weer hopen charms en crazy spulletjes bijeenzoeken :o)

Gepost door: Miet | 10-06-08

Heel goed nieuws, ga ervoor Dita !!!!!!!!!!

Gepost door: anita | 10-06-08

aah heel fijn vooruitzicht, jullie kunnen alvast de route en adresjes gaan plannen. Sterkte met de komende pillenkuur, duimen dat de temp. niet verder stijgt, keep it cool.

Gepost door: Shirley | 11-06-08

Schitterend nieuws!
Go for it!!

Liefsssss

Gepost door: Sofietiewietie | 12-06-08

De commentaren zijn gesloten.