16-06-08

Crazy werk

Juni 2007 ben ik op uitnodiging van  Katrien http://scrappatch.web-log.nl/ een dagje naar Koksijde geweest voor een workshop crazy quilten. Ze had ook een aantal vriendinnen uitgenodigd. Het was en leuke maar ook vermoeiend dag. (We hadden nog geen flauw vermoeden van wat er met mij aan de hand was).

Katrien is heel enthousiast geworden en heeft zich aangemeld bij een site waar crazy hartjes worden geruild. Deze hartjes komen van overal uit de wereld. Omdat ik het zo leuk vond en vind dat ze zo enthousiast is heb ik er ook een paar voor haar gemaakt.

100_0828_hartje rood

Dit rode hartje vind ik persoonijk het mooist. Heb ook nog een groen gemaakt:

100_0833_hartje groen

Dit zijn kleine werkjes waar eigenlijk nog veel tijd in gaat zitten. Maar ook heel dankbaar.

Ben later ook nog in Frederiksoord geweest. Eenmaal voor een workshop crazy quilten en eenmaal voor een workshop zijde lint borduren. Naar aanleiding van de open dagen, gehouden in augustus 2007, heb ik nog één keer een dag workshop gehouden hier thuis. Dat was ook de laatste keer. Zo af en toe doe ik nog een dagje of een paar uur voor quiltvriendinnen. Maar helaas niet meer structureel.Kan het even niet aan.

21:00 Gepost door Dita in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: crazy quilten, workshops, zijde lint |  Facebook |

Commentaren

Dita,
de hartjes die je voor me maakte zijn me zo dierbaar.En heel mooi.
Nogmaals dank.

Gepost door: katrien | 16-06-08

Het is niet leuk om verplicht gas terug te nemen, maar lekker toch dat je zo kan freubelen, hele mooie hartjes heb je gemaakt.

Gepost door: Shirley | 16-06-08

Zo'n mooie hartjes, Dita. Ik kan er blijven naar kijken.

Gepost door: Guute | 17-06-08

Oooooh mooie hartjes en zo'n keurige steekjes!

Gepost door: Yvonne aka sommeke | 17-06-08

Die rode vindt ik het allermooist, mar die groene mag er ook wezen hoor.

Gepost door: Judith | 17-06-08

schitterende hartjes Dita!

Gepost door: inge | 17-06-08

Dita,
het gaat me aan het hart, hoe mooi deze harten weer gemaakt zijn!In een woord GORGEOUS!
Adri.

Gepost door: Adri | 17-06-08

ik heb op school een project voor kids on stages
ik zit in het 6de en ons thema is rond liefde en we moeten hartjeshoeden maken maar ik vind nergens iets over (zelfgemaakte)hoedjes liefde kun jij me een goede site waar ik wat ideetjes kan opdoen laat me iets weten alvast bedankt!! want e moeten ze zelf ineen knutselen, plakken ,scheuren ,naaien,....en we hebben echt hulp nodig!!byby!!lenna 12 jaar

Gepost door: lenna | 17-12-08

en veel beterschap ik heb een vriend die binnen 2 maanden zou sterven maar ik raad je dca aan het is een nieuw product die je kan bestellen op het internet men vader heeft het voor die meneer gedaan maar je moet het wel laten doseren by een aphoteker (maar je moet er wel 1 zoeken want de meeste willen het niet doen omdat het nog niet echt bewezen is)maar we hebben er een gevonden!
nog wil ik je zeggen dat dat van australie komt (opgestuurd)het duurt en dag of 3 en in de krant een paar weken geleden stond een artikel ik weet niet of je het laatste nieuws leest maar er stond een mijnheer die had zen euthanasie al geregeld en er was een voledige uitzaaiing op de darmen en hij was er van verlost zijn kanker was helemaal weg(natuurlijk blijft het altijd maar het doet geen kwaad meer)maar toch wens ik je het beste en als je nog tips hebt wat betreft die hoedjes rond het thema hartjes mag je altijd iets laten weten op deze je eigen litle site!!

Gepost door: lenna | 17-12-08

De commentaren zijn gesloten.