21-06-08

Tweede kuur, vijfde dag

Het gaat weer beter. Ben de weerzin weer te boven. Om de misselijkheid te bestrijden ben ik toch maar weer begonnen met de Primperan. Ook het eten ging er weer goed in. Gerwicht verliezen is geen optie. Hoewel er toch weer een kilo af is :>((.

sport1

Het voetballen heb ik aan mij voorbij laten gaan. Ik kan niet tegen de spanning. Ja, lach maar....kan er ook niets aan doen. Aan de computer zittend hoor ik vuurwerk afgaan. Dus een doelpunt voor de Nederlanders.  Hoor ik nu op Radio Donna dat het 2-1  is geworden. Nou ja, wie had ooit gedacht dat ik nog eens over voetballen zou bloggen!

Correctie: heb e.e.a. aangepast. Was verkeerd geïnformeerd:>)). Het is uiteindelijk 3-1 geworden (zoals waarschijnlijk in heel de wereld inmiddels bekend).

Commentaren

Zomaar om je een dikke knuffel te geven. Het zonnetje schijnt hier... ik stuur al de warmste stralen naar jou door... Probeer er een klein beetje van te genieten als je kunt...
Verzorg je goed!!

Dikke knuffel!

Gepost door: Sofietiewietie | 22-06-08

Dita, hopelijk gaat het weer beter met primperan. Als je je voortdurend misselijk voelt, ben je echt ellendig. Er zullen heel veel Nederlanders ongelukkig zijn vandaag door het voetbalverlies.

Gepost door: Guute | 22-06-08

Kus

Gepost door: Yvonne aka sommeke | 22-06-08

Op deze vroege maandagochtend spring ik even binnen om je een stevige knuffel te geven. Hopelijk gaat het nu nog enkel bergopwaarts en doet de Primperan zijn werk.
Groetjes....

Gepost door: anita | 23-06-08

Dita, ik heb je een award gegeven: niet alleen voor je fantastische crazy quilts maar ook omdat je zo'n ontzettend lief persoontje bent. Ik denk aan jou en velen met mij. Ik hoop dat je veel berichtjes krijg.

Gepost door: Guute | 29-07-08

De commentaren zijn gesloten.