23-06-08

Tweede kuur, dag 7

Het is toch echt geen kwestie van even doen. De hele week is het al op en af. Vannacht slecht geslapen. E.o.a. spiertje in de rug heeft behoorijk zitten vervelen. Plus het feit dat ik zo ongeveer ieder uur gebruik moest maken van de badkamer. Nu grenst die aan de slaapkamer dus dat is wel erg makkelijk. Omdat ik redelijk wankel op de hoefjes sta heb ik ook iedere keer Lief wakker moeten maken. Nou ja, moeten, ik durfde gewoon niet in mijn eentje. Ben als de dood om te vallen! Dus van slapen is niet veel gekomen.

Heb dan ook het grootste deel van de dag slapend doorgebracht. Wat natuurlijk ook wel rustig is voor de omgeving. Want ik kan behoorlijk mekkeren als het niet naar de zin gaat.

De eetlust is zo..zo... Een kopje soep gaat er wel in, maar aardappels? Eh...nee, doe maar niet. Stukje vlees? Klein stukje dan. Groenten? Vooruit dan. Brood smaakt ookt niet meer. En afgelopen zaterdag was het nog heel lekker brood. Ik denk dus dat het aan mij ligt. Smaak is verandert door de chemo. Een geluk heb ik (en nu even afkloppen) dat de slijmvliezen in de mond het nog steeds goed houden. Als dat fout gaat lopen zijn we verder van huis.

Ons tuintje (ja is maar heel klein) is wel een vogelparadijs. Mussen, merels, meesjes en helaas ook eksters hebben hem gevonden. We voeren dus iedere dag. En ze zijn dol op stukjes kaas, fruit, broodkruimels, sesamzaadjes en pasta (zonder de saus). Gistermorgen vonden we een merellijk zonder hoofd. Het nestje dat ze had was ook leeg. We vermoeden dat een ekster dat heeft leeg geroofd en dat die ook de dader is van de brute merelmoord. Ach ja, such is life, denken we dan maar.

 

22:14 Gepost door Dita in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: dag 7, merelmoord, eetlust, slapen |  Facebook |

Commentaren

Hopelijk stopt de elllendige tijd gauw weer ....

Gepost door: Yvonne aka sommeke | 24-06-08

knuffel uit poperinge!

Gepost door: inge | 24-06-08

Weer een moeilijke periode die je door moet komen.Hopelijk gaan die over als de kuur voorbij is.
dikke knuffel
Katrien

Gepost door: katrien | 24-06-08

lees dat ekster een merel dood doet ik had 12 kleine kippetjes er werd elke nacht 2 gepakt dus op zoek wie de boosdoender was een gezin ratten
dus vernietigde en laat de eendjes en kippjes maar rond lopen veel sterkte en veel kussjes7

Gepost door: marleen vdlinden | 25-06-08

De commentaren zijn gesloten.