25-06-08

Toen was geluk nog heel gewoon.......


Vandaag over 2 weken vertrekken Lief en ik naar Omaha (USA). We gaan de Crazy Quilt Conference bijwonen. Die wordt georganiseerd door Nancy Kirk van de Crazy Quilt Society. Het is een bijeenkomst van vrouwen die allemaal gek zijn van crazy quilten.

Vorig jaar waren we daar ook. Niet bewust van al het onheil dat boven onze hoofden hing. Heel vrolijk op pad. Lekker gewerkt, geklets en gegeten. En natuurlijk shoppen. Het is zo dat al die leuke dingen die je daar kunt kopen hier bijna niet verkrijgbaar zijn . Ik heb ze tenminste nog niet gevonden.

Hier wat sfeerbeelden:

Op een van de avonden wordt er een z.g.promdress gehouden. Ze brengen allemaal jurken mee (avondjurken, bruidskleding etc) die worden op tafels gelegd en ieder mag om de beurt een stuk afknippen. Zo kom je dus aan een gevarieerde collectie stofjes. Crazyquilters hebben niet zoveel stof nodig voor een werkstuk. Van tevoren wordt er een klein toneel stukje opgevoerd met al verknipte kleding. Ik mag daar ook ieder jaar aan meedoen. Omdat het er na uitzag dat ik dit jaar niet aanwezig zou kunnen zijn, zouden ze de tiara die ik hier op het hoofd heb ronddragen>:)).

Gekke meiden

Martha Green geeft ook workshops en ik heb geboekt voor drie dagen bij haar. Is een uitermate gek mens met veel verhalen. Ze is doofstom maar je merkt het niet aan haar. Wij weten ondertussen dat je haar moet aankijken als je iets wilt zeggen. Ze maakt quilts met heel veel details. Bijna niet te fotograferen. Je moet ze echt zien en dan blijf je kijken.

Martha Green

Dit is het hotel waar we verblijven en ook de bijeenkomst wordt gehouden

Hotel

De zitkamer van de suite:

zitkamer hotelkamer

De keuken en de slaapkamer:

keuken hotelkamer

slaapkamer

Ook wordt er een "silent auction" gehouden. Dat wil zeggen dat je een voorwerp doneert en  er een beschrijving bijgeeft. Er staat een papieren zak bij en daar kun je je bedrag wat je kwijt wil voor het voorwerp in deponeren. Je weet nooit wat men biedt. Dus als je persé iets wil hebben dat biedt je hoog.

silent auction

Ach.....trip down Memorylane........

Kijk zo uit naar deze dagen.

Commentaren

wat fijn dat jullie gaan !!! heerlijk je verhaal van vorig jaar !!!!!!!

Gepost door: Mary | 25-06-08

Dita, ik hoop zo met je mee dat je fantastische dagen gaat krijgen daar! Die beelden van vorig jaar zijn zo leuk, kan me voorstellen dat je er veel zin in hebt. Kom na je vakantie maar persoonlijk bij mij thuis vertellen onder het genot van een kopje koffie hoe je het hebt gehad.
De komende 2 weken moet je maar goed uitrusten!

Liefs,
Inge

Gepost door: Inge Slaats | 25-06-08

Wat ga jij daar genieten, Dita ;o) Heerlijk !

Gepost door: Marie-Thérèse | 25-06-08

OOoooh, om jaloers op te worden! Niet echt hoor, ik gun het je van ganser harte en ben zeker dat je véél plezier gaat beleven. Rust je preventief al wat bij?
En wij verwachten natuurlijk een erg uitgebreid verslag met véél foto's!
Kus

Gepost door: Yvonne aka sommeke | 25-06-08

alvast veel voorpret!

Gepost door: inge | 25-06-08

Hey Dita, Je bracht een bezoekje aan mijn blog, dank je hiervoor, maar ik lees dat je hervallen bent dat is minder natuurlijk. Dat je behandeld wordt is dan weer goed nieuws! jongens toch wat gaan ze met de emoties van een mens tekeer hé!

Ik duim echt voor jou dat de behandeling aanslaat! echt! ik hou je in gedachten en kom zeker nog op bezoek, quilt ze!!!

heel veel liefs,
Claudine

Gepost door: Claudine | 26-06-08

Dat ziet er een ontzettend leuke reis uit. Ik kan begrijpen dat je er telkens weer naar toegaat. Rust maar goed uit en laat je daar ook maar in de watten leggen. En voor jezelf: alleen maar genieten!

Gepost door: Guute | 26-06-08

Kom even een blogrondje doen, voel me nog niet optimaal, maar 't moet lukken. Copieren zal nu wel helpen geloof ik.
Ik wens je een enorme fijne en deugddoende reis, je hebt het dubbel en dik verdiend.
Nog een fijne dag.

Gepost door: anita | 26-06-08

Oh,wie zou daar niet heen willen gaan.Ik wens je dan ook een hele fijne reis toe,en misschien vooraf toch wat goed rusten,want met die uurvershillen zal het geen makkie zijn.
Alvast héél véél plezier.

Gepost door: katrien | 26-06-08

Liefste Dita,
blij te horen dat het wat beter gaat.
Ik wens je een goede reis toe en ik kijk uit naar de verhalen die je meebrengt.

Gepost door: Linda De Rijck | 27-06-08

Liefste Dita,
ik ben blij te horen dat het al beter met je gaat. Ik wens je een leuke reis toe en kijk al uit naar de verhalen die je ons zal vertellen.
Groetjes,
Linda

Gepost door: Linda De Rijck | 27-06-08

Dat wordt alleen maar genieten !!! Heel veel plezier weer daar !! enne, zorg tevoren dat je mandje met energie wat gevuld is dan kan je er daar goed "tegenaan" !!

Gepost door: Ingrid | 28-06-08

Endit jaar weer genieten en veel foto's maken met verslagje! Please!???
Heel veel plezier!!!!

XXX Jol@nda

Gepost door: Jol@nda | 02-07-08

De commentaren zijn gesloten.