28-06-08

Dag 11, tweede kuur

Zo langzaam aan zijn we de tweede kuur aan het afronden. Na vandaag nog 3 dagen en dan is het voor deze keer gedaan. Er volgen dan minimaal 2 rustweken en misschien wel 3. Moet dit maandag overleggen met Daniel den Hoed.

Hoop dat de bloedwaarden goed zijn. Heb het idee dat de rode bloedlichaampjes niet helemaal up to date zijn. Ben erg moe. Niet genoeg rode lichaampjes betekent ook niet genoeg zuurstof in het bloed, nodig om actief te zijn. Dat zal wel bij trekken in de loop van de komende 2 weken.

Het is een beetje een mengelmoesje van goede en slechte dagen geweest. Wat er nu precies slecht was? Zou er niet de vinger op kunnen leggen. Een algemeen gevoel van onbehagen, niet lekker in het vel, kribbig en kortaf........ Mag hopen dat dat allemaal bijtrekt de komende tijd.

We kijken nu uit naar de reis naar de USA. Lijstjes gemaakt van wat er allemaal in de koffer moet. Omdat ik ook workshops ga volgen moeten er ook naaispullen in. En als dan de koffer door de scan gaat wordt die er gegarandeert uitgehaald en open gemaakt. De laatste twee keer naar de USA is me dat op zowel de heen- als de terugreis gebeurd. Ze halen er niets uit, dat niet. Ze stoppen er iets in, n.l. een kaartje dat US Customs de koffer heeft geopend en gecontroleerd. Het idee dat ze in mijn kleding en wasgoed (die ik trouwens in een plastic zak doe met als opschrift "underwear") vind ik niet echt prettig. Maar het is niet anders. Hetzelfde is dat je de koffer niet op slot mag doen. Ik heb begrepen dat het allemaal nog gekker wordt de komende tijd. Dat je van te voren via Internet al je verblijfgegevens moet doorgeven. In ieder geval de eerste stop na aankomst. Ze vragen niet waar je verder naar toereist.

We nemen het maar zoals het komt. Boos worden heeft geen zin en verpest alleen maar je humeur. Genieten, dat is het sleutelwoord.

11:17 Gepost door Dita in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Dita, Ben zo blij te lezen over je geplande Amerika reis! Inderdaad... het sleutelwoord is GENIETEN hé! Lieve groeten,

Gepost door: Lucretia | 28-06-08

De commentaren zijn gesloten.