02-07-08

Herinneringen.......

Naar aanleiding van het blog van Katrien: http://scrappatch.web-log.nl/ "New "York" waar haar dochter Sarah is geweest, komt er een stroom van herinneringen los aan mijn eerste bezoek aan New York.

Het begon allemaal met een grapje. Op de Amerikaanse Crazy Quilt lijst schreef "Madwoman" dat ze nog een plaatsje vrij had op haar "gathering". Mocht je komen vliegen dan kom ik je wel ophalen. En wat doet deze gekke meid? Die schrijft terug: Okay, welk vliegveld moet ik zijn?

Reactie was zo enthousiast dat ik iets had van......eh...... even rustig aan. Het was maar een grapje. Maar nee, als ik nu niet kon komen, wanneer dan wel? Volgende voorjaar dan misschien? Ik dacht dat wordt gewoon vergeten en verder niets aan de hand. April 2002: berichtje van dezelfde Madwoman: wanneer kwam ik nou? Op dat moment had ik zoiets van als ik het nu niet doe, dan doe ik het nooit meer. Dus ik naar het reisbureau, retourvlucht Kennedy airport geboekt en er het beste van gehoopt. Ik ging toch maar mooi naar iemand die ik uitsluitend van emails en foto's kende.

Ze was en is een supergastvrouw. We hebben half Manhattan afgesjouwd.

320px-Statue_of_Liberty
Hebben een rondvaart door de haven gemaakt en over de rivier. 280px-Empire_state_building

Zijn in het Empire State building geweest (dat je in de straat gewoon voorbij loopt), en we hebben er het Garment District bezocht. Ons wezenloos gewinkeld aan zijde, kant, lint, knoopjes en bedeltjes. Ook hebben we "4th of July"gevierd. Met een groot aantal familieleden en schoonfamilie.

Bekaf toen ik weer thuis was, maar een geweldige tijd gehad. Het jaar daarop is naar Nederland gekomen en hebben we een aantal touristische plaatsen verkend. Zoals o.a. Keukenhof en Delft.

Wordt vervolgd!

Commentaren

Madwoman and crazy Dita dat moet gewoon goed gaan!

Gepost door: Yvonne aka sommeke | 02-07-08

leuke herinneringen!

Gepost door: inge | 02-07-08

Gaaf zeg!
Ooit, wil ik ook nog eens naar Amerika:))))

Gepost door: Jol@nda | 02-07-08

Inderdaad: gaaf zeg en ook ik wil ooit naar Amerika. Dit is een leuk verhaal Dita, verheug me op het vervolg.

Gepost door: Inge Slaats | 03-07-08

Superfantastisch... is dat hé Dita! Zo'n ervaring kunnen ze jou niet meer afnemen.
Dit jaar ga ik ook naar New York en ik kijk er al naar uit.
Groetjes

Gepost door: Lucretia | 03-07-08

Leuk Ja leuk om te doen,was ook op diezelfde plaatsen,wel al van 1995 geleden !

GOED WEEKEND VERDER.

Gepost door: Ma Elly | 04-07-08

Wat leuk om jou verhaal te lezen.
En ja ook ik wil graag eens naar de USA,alhoewel het niet NY zal zijn ,te weinig aan patchwork.Moet eens uitzoeken in welk gebied het echt een plezier is voor quilters.

Gepost door: katrien | 04-07-08

De commentaren zijn gesloten.